HTML

Karaoke Blog

Énekelj te is! De hol, mikor, mit, és mikor van nyitva, mibe kerül, ki látta már, neked nincs meg az a kar, mivel és tényleg olyan jó az a karaoke pub?

Friss topikok

Linkblog

Utcazene és tánc igényesen

2011.05.31. 10:10 MorGorilla

Nem terveztem, hogy eltérek a tárgytól, de nem tudom megállni, hogy ne tegyem közzé az alábbi videót, amin három meglehetősen tehetséges ifjú hegedűs és egy ügyes táncos srác szórakoztatja az aluljáró népét. Azt nem árulták el, hogy kik ők, hol tanulták ezt, csak annyit mondtak, hogy a maguk örömére (és másokéra) csinálják. Buli volt, a hangszeres játék nagyot üt, de azért maradnék a karaoke mellett, mert énekelni valamennyire szinte mindenki tud, no meg amúgy a szomszédok sniperrel lövetnének ki, ha én most nekiállnék és még évekig hamisan fűrészelném a hegedűt.

Mellesleg a felvétel egy éppen nálam állomásozó Sony Cyber-shot DSC-HX7V fényképezőgéppel készült, Full HD felbontással. Ahhoz képest, hogy a HX7V egy nagyzoomos zsebgép ez nem semmi képminőség.

Szólj hozzá!

Címkék: magyar sony hd tánc performance hangszer hegedű utcazene full cyber shot trió vonós dsc hx7v

A bejegyzés trackback címe:

https://kornyikaraoke.blog.hu/api/trackback/id/tr782945436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása